Over Ons

Graag willen wij ons als IJzervlechtersbedrijf Sertmen B.V. even voorstellen om u inzicht te geven in wat wij voor u zouden kunnen betekenen en wat onze kwaliteiten zijn. Na jarenlange ervaring in de betonstaalbranche is IJzervlechtersbedrijf Sertmen B.V. gespecialiseerd in het leveren en verwerken van de wapeningstaal.

Ons bedrijf bestaat uit 62 ervaren ijzervlechters die samen ieder project tot een zeer bouwkundig succes maken. Onze ijzervlechters zijn VCA gediplomeerd, zodat zij alle werkzaamheden volgens de geldende Arbo wetgeving en veiligheidsvoorschriften kunnen verrichten. Alle projecten die wij bij de verschillende aannemers aangenomen hebben, is naar volle tevredenheid uitgevoerd.

U kunt als klant op ons vertrouwen dat uw project van tekening tot oplevering bij ons in goede handen is. De bedrijfsfilosofie is naast kwantiteit en kwaliteit gebaseerd op eerlijkheid, duidelijkheid en betrouwbaarheid. Dit merkt u direct aan ons eerlijke prijsbeleid en het nakomen van de met u gemaakte afspraken. Het werkgebied is vanwege onze landelijke opdrachtgevers in principe over heel Nederland verspreid. Wij zijn werkzaam in de volgende bouwsectoren: woningbouw, utiliteitsbouw, grond- weg en waterbouw.

Kortom met ijzervlechtersbedrijf Sertmen B.V. kiest u altijd voor een hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs Indien u nog vragen heeft, een offerte wilt aanvragen, of wilt u tijdelijk ijzervlechters inlenen, dan kunt u altijd contact opnemen via ons contactgegevens.